Barnevelsignelse -pynten

 I forkant av barnevelsignelen på søndag var det mye som skulle planlegges, gjøres, kordineres og lages. Jeg er glad i sånne prosjekter og begynte planleggingen av festen allerede før hun ble født. Mannen i huset har ikke mye interesse for små detaljer og pirk i pynt og slikt, så jeg fikk gjøre det akkurat slik jeg ville så lenge alt var rosa.

     

Mye av pynten til festen laga jeg selv, som skoa du ser på bildet over.  Noe utstyr ble bestilt på eBay og en god del ble lånt av venner og familie. Resultatet ble veldig bra!

I selskapet var det 20 mennesker totalt, så en hestesko ble beste løsning for at alle skulle få sitte nærme hverandre. Som du kan se er alt av detaljer rosa, rosa og mer rosa. Temaet som gikk igjen på alt av pynt og bordkort var sløyfer.

 

  

Hva synes du?

Legg inn en kommentar