Årets første strandtur

Torsdag som var, var det strålende vær her i Kragerø, så vi tok turen til et sted kalt Bergsneset for å grille og kose oss. Til tross for at vi rota oss litt vekk på vei dit, og endte med å halvveis trille/halvveis bære barnevoga gennom noen skogsstier, kom vi oss fram.

Vi var ikke aleine om å være på stranda, og som flere av de andre der hadde også vi med engangsgrill og pølser. Velse Miriam Elise fikk ligge på et teppe i skyggen med bare kjole og sommerhatt og var veldig fornøyd med det.

Jeg er ei skikkelig pyse når det gjelder kaldt vann, så jeg holdt meg på land. Noen andre på stranda sa det var 20*c i vannet, så vi vassa litt, og tenkte at Miriam Elise nok ville elske å duppe beina ned i vannet, hun er så glad i å bade til vanlig. Men som dere kan se av bildene under, var ikke det noe særlig. Litt kaldere enn badebalja hjemme var det jo.

Her skal vi absolutt tilbringe flere sommerdager!

Legg inn en kommentar