Muffins med vaniljekrem

Er det en kake jeg liker godt, er det muffins. Hva passer vel bedre å servere til fest og når en har besøk en små munnfuller man kan tilsette hvilken smak som helst? Jeg har testet ut utallige oppskrifter på muffins, og den absolutt beste er den jeg har skrevet her. Den er kremete i konsistensen, og passer derfor ypperlig om man skal ha fyll i dem.

– Rør smør og sukker hvitt, og pisk deretter inn ett og ett egg. (Jeg bruker vanligvis bare håndmikseren, men jeg klarte av alle ting å knekke vispen dagen før barnevelsignelsen , så da ble alt kjørt i kjøkkenmaskina)

– hell i melblandingen og rør til du får en kremet konsistens

– Fordel muffinsformer på et stekebrett. Jeg fikk 24 muffins med fyll av denne oppskriften. Ha ca 1ts med røre i hver av muffinsformene, og dra røra utover så den dekker bunnen på papiret.

– Legg deretter 1ss vaniljekrem på miden. Jeg hadde 2ts krem i disse, og syntes det ble litt lite, så du kan sikkert ha i enda mer. Fordel deretter en stor ts med røre igjen på toppen. Denne trenger ikke dekke all vaniljekremen, da den uansett flyter ut i ovnen. (Jeg juksa denne gangen og bruke vaniljekrem laget fra pose)

– Steik muffinsene på 175*c midt i ovnen i 15-20 minutter. Jeg har mine i ovnen i 18 minutter her, men det kommer ann på steikeovnen hvor lenge de trenger å stå. Still gjerne en grillpinne i en av muffinsene fr å se om den er gjennomstekt.


De gangene jeg har fyll i muffinsen, pleier jeg ikke å ha frosting på toppen, da det lett blir for mye av det gode. Til pynt på disse har jeg stukket ut sommerfugler i marshmallowsfondant som jeg har festet med litt melisglasur. På det øverste bildet kan dere se hvordan fyllet la seg som en stripe i midten.

Nyt!

Legg inn en kommentar