Langhelg

Eller, helg og helg, jeg har mammapermisjon, så for min del er det ikke stor forskjell på helg og hverdag. I hvertfall, helga i månedskiftet mai/juni har vi mye spennende på timepplanen. På fredag var vi i 60-årslag til Simons onkel, lørdag var vi hos svigers samt på trekkspillfestival en tur, søndag sang koret fra Kragerø i Kviteseid og på kvelden og mandag var vi en tur hos mine foreldre.


60-årslaget vi var i, var på Aalgård i Sørum, utenfor Olso. Fantastisk fint sted, der vi var rundt 80 gjester. Sosial gjeng, og underveis i feiringa var det et skolekorps innom for å spille, flere taler og ikke minst quiz. Det var virkelig ikke lette spørsmål (jubilantens oppvekst, bibelquiz, historiske spørsmål etc.), men vi hadde det moro med å gjette, og bordet vårt endte til slutt på delt tredjeplass. Se på de utrolig artige lysestakene de hadde! Laget av bøyde gafler og skjeer. Kjempestilig!

Lørdag kveld tok jeg og Miriam Elise en tur til Lunde. Mamma har spilt trekkspill så lenge jeg kan huske, og særlig de siste årene har jeg vært med når klubben hennes arrangerer treff. Det pleier å være ganske mange der, og tidligere så har jeg vært den yngste, og mamma den nest yngste… Men i år tok jeg altså med Miriam Elise (selv om hun var med i fjor også, da hun lå i magen, men det visste jeg ikke på den tiden). Da fikk jeg vist henne fram, og mamma fikk sett henne mens jeg dansa litt med min ekstrabestefar.


Søndag til vi turen til Ulefoss, etter å ha sunget i Kviteseid. Søstra mi Hege kom hjem fra folkehøgskolen for ikke så lenge siden, og side hun ikke har fått sett Miriam Elise så mye, var det veldig stas å være hjemme hos foreldrene mine en tur. Vi var ute og trilla, og lå på teppet i grasset og kosa oss masse.

Er det ikke herlig å tilbringe mange dager med familien sånn??!

One Comment:

  1. Hei! Ser ut som du har en flott blogg så langt, skal absolutt innom å lese her 😀 er selv 22 år gammel og fikk ei jente 15 januar. Så det blir moro å lese bloggen din ettersom vi har jevngamle barn

Legg inn en kommentar