Jentekveld

Selv om jeg i år har mammapermisjon, blir jeg fortsatt invitert nå når klassa fra høgskolen lager arrangementer. I går hadde de siste eksamen for i år, og alle jentene var invitert på jentekveld til Helene. Det er så koselig med sånne kvelder, og selv om jeg ikke kommer til å gå i klasse med dissa jentene lenger etter permisjonen, prøver vi å holde kontakt utenom.

49

Sju jenter dukka opp, og etter deilig mat, var vi klare for ei skikkelig runde Party-Alias og skravling langt utover kvelden.

50

Helene, Guro, meg, Tonje

2 Comments:

  1. Så koselig! Sånt er viktig.. Viktig med egentid, for sosialisering og sånt. Man har for lite tid til det egentlig..

  2. Det er sant. Sjeldent en finner tid for sånt, så når familien sier de kan sitte barnevakt for at jeg kan reise ut slik, blir en veldig takknemmelig =)

Legg inn en kommentar