Hele tre år siden…

… Simon gikk ned på kne og fridde til meg.

Se hvor romantisk det var gjort i stand! Simon hadde alliert seg med sin søster Rebekka, som hadde pyntet og stelt i stand på forhånd. Tent lys bortover, strødd roseblader utover og dekket på med en kurv med roser champagne og jordbær. Krogshavn i Langesund er mitt absolutte favorittsted om sommeren, så at Simon hadde lagt opp til det perfekte frieri akkurat der kunne ikke ha passet med bedre.

Den kvelden kom jeg hjem seint, og dagen etter da mamma kom hjem fra jobb, sa hun at hun hadde sagt til noen på jobben at «dattera mi har fått så mye blomster at skulle tro hun var blitt fridd til». Du kan tro mamma ble satt ut da jeg viste henne ringen og sa at det var akkurat det som hadde skjedd!

Tenk at det har gått tre år allerede!

One Comment:

  1. Så romantisk. Skulle nesten ønske man kunne oppleve det mer enn en gang..

Legg inn en kommentar