DIY – blomstervase av hermetikkboks 1

Jeg har alltid vært glad å å lage ting og dekorere ting, i tillegg til at jeg har samlemani. Det er så moro å kunne bruke noe om igjen, selv om det er på en helt annen måte enn det det opprinnelig var brukt til. Nå har jeg samla opp hermetikkbokser i ulike størrelser en stund, og har funnet noen artige ting man kan lage ut av dem. Jeg har flere eksempler på hvordan man kan utforme de, og her kommer første forslag.

55

Hermetikkene må naturligvis skylles med en gang den er tom, og jeg har i tillegg kokt de for å være sikker på at de er helt reine.

51

Ha litt maling i ønsket farge på svampen og dra malingen rundt på utsiden av hele boksen. Her kan det være et tips å ha på seg engangshansker for å unngå mye maling på hendene. Jeg har brukt akrylmaling.

52

Klipp blondebåndet til i riktig lengde, og bruk et lim som blir gjennomsiktig når det tørker til å lime det fast. Bruk så lite lim som mulig. Blondebåndet jeg brukte her var ganske bredt, så jeg valgte å bare bruke en del av det. Resten ble festet på innsiden med hobbylim.

53

Fest selvklebende halvperler (eller fest vanlig havlperler med hobbylim) i ønsker mønster midt på boksen. Sørg for at skjøten på blondebåndet treffer skjøten på boksen, og ha dekoren på forsiden.

54

Legg inn en kommentar