Prosjekt platting: FERDIG!

Endelig er plattinga vår ute ferdig! Da vi flytta inn i huset i desember 2013, lå det steinheller på denne siden av huset. Da våren kom og vi skulle ta ut grillen, fant vi ut at hellene var så skeive at vi ikke kunne la grillen stå der en gang. Simon satte i gang å ta opp de 200 hellene (på 17kg hver!…) og prøvde å legge de på nytt. Vi oppdaga raskt at det ikke ble noe bedre, og gikk for å heller bygge en skikkelig platting der ute før sommeren kom.

IMG_3985

Noen snekkere kom og gravde og la rammeverket i bunnen, og så har Simon jobba som en helt i 2-3 dager for å få lagt alle plankene.

8485

Vi inviterte hele koret på avslutning med grilling i hagen vår, og på det tidspuktet hadde vi bare lagt åtte av plankene. Kveldssola står mot plattinga, så da gjorde det ikke så mye at den ikke var ferdig, bare man fikk plass til stolene. Et blomsterbed ble også laget på enden av plattinga.

86

Og så – endelig- ble plattinga ferdig! Rottinggruppa har blitt satt ut, det samme med cafèsettet. 30kvm med platting er ikke feil – gjett om det blir mange fine sommerkvelder her ute!

8788

IMG_3974

One Comment:

  1. Det bli skikkelig fint 🙂 En ordentlig trivelig uteplass!

Legg inn en kommentar