På leir i Fyresdal

96

Helga som var, har vi tre vært på leir i Fyresdal. Det er Pinsevennene i Telemark sitt leirsted, og her ble det arrangert miniorleir og juniorleir (7-12 år) fra fredag og til i mårra, tirsdag.  Leirstedet ligger perfekt til ved vannet, og er egentlig et tidligere hotell. Det var faktisk på miniorleir for fire år siden at jeg traff Simon for første gang!

97

I tillegg til alle romma, har det blitt bygget 10 leiligheter, som har blir skikkelig flotte (bare se bildene over!). Siden vi har en baby med oss, fikk vi en av leilighetene å være i, noe som gjør det litt lettere på nettene. Grunnen til at vi var der oppe, var at Simon var lekesjef for minior (han hadde ansvaret for leiker og aktiviteter), og jeg skulle ha kreativ gruppe den ene dagen med juniorene.

99100

På kreativ gruppe dekorerte vi lys og telysholdere med decoupage, glitterbånd, blonder og sløyfebånd. Hele 53 av barna hadde meldt seg på til det (de kunne også velge dans eller idrett), så det var utrolig moro! Det var riktignok et flertall av jenter der, men det var ganske mange gutter som også fikk utforda seg kreativt. De var så utrolig flinke, og jeg ble så imponert over både tålmodigheten deres og ikke minst de ferdige resultatene!

98

Søndag kveld venta det er stor overraskelse for ungene. Ruben Gazki kom på besøk for å underholde! Han er en utrolig dyktig illusjonist, og selv om jeg har sett flere av showene hans tidligere, blir jeg like imponert (og forstår like lite av triksene hans). Det var vel så mye underholdning for de voksne, som alle barna. Selv Miriam Elise satt med vidåpne øyne og kikka i nesten en time! Han gjorde alt fra å sjonglere med sabler, korttriks, og fikk med seg ungene på masse, slik at også de fikk se at det ikke var noe juks i det han dreiv med, for ikke å glemme alle artige kommentarer og vitser innimellom. Skikkelig bra show!

102101

(Bildene av Ruben Gazki har jeg fått lov til å dele)

Legg inn en kommentar