Miniferie på Ulefoss

I fem dager nå har jeg, Simon og Miriam Elise kosa oss hos foreldra mine. Til tross for dårlig vær de fleste dagene har vi hatt det veldig fint og slappa av inne.

141

Pappa fylte 50 år for noen dager siden, og det måtte vi jo feire. Grilmat, kaker og sjokolademousse stod på menyen, og mens regnet tromma på partyteltet, satt vi tørt og fint under og kosa oss. Bestevenninna mi gjennom 14 år, Monica, var en tur oppom (etter at vi hadde misforstått hverandre og ho nesten var i Kragerø…). Hun studerer i Sogndal, så det er ikke så ofte vi får sett hverandre dessverre.

142

Har dere noen gang sett noe så vakkert som det her? Vesle Miriam Elise fikk huske av sin mormor og morfar, og den måtte selvfølgelig testes ut med en gang. Lille frøkna var blid som ei sol, og kosa seg stort da morfar laga bittelitt fart.

143

Da det først be fint vær, tok vi turen opp til Lunde Slusepark. Da ejg var yngre hadde jeg sommerjobb med å spille saxofon for turister på detta stedet, og nå var det ei jeg tidligere har gått i korps med som underholdt. Her har de cafè, campingplass og stooor slusepark. Det er her Sluserock blir arrangert hver juni. Vi gikk ei runde i sola, tok en is og fikk med oss alle tre båtene da de kom oppover slusene.

144

Onsdag kveld er det quizkveld på slusa på Ulefoss. Jeg, Simon, Hege og hennes venninne Marie var et lag, som konkurrerte mot andre lag i alle mulige typer spørsmål. Det var mye vanskelige spørsmål, men ca 20 av 37 klarte vi. Vi vant ikke, men det var veldig kos å være der med venner. i varmt vær og med barnefri for noen timer.

150

@monicabj92

Legg inn en kommentar