Muffins med ripsfrosting

Som jeg har skrevet i innlegg tidligere, er jeg veldig glad i muffins. Små, enkle porsjonskaker med hvilken som hels smak er alltid perfekt, og nå har jeg testet ut nok en smak. I hagen har vi tre busker med rips, en med røde bær og to med hvite. Disse var modne nå, så jeg tenkte at det vi ikke bruker til saft/syltetøy eller sånt kan jeg prøve å bake med. Så da ble det slik – vaniljemuffins med ripsfrosting.

163164 165166 Jeg har alltid røra i ei sprøytepose for å lettere fordele røra i formene. Har du muffinsbrett så blir muffinsene mye jevnere. Fyll formene ca halvfulle. Da Simon har mange matallergier, baker jeg alltid uten melk, gluten og soya, men man kan fint bruke «vanlige» ingredienser. 167

Når jeg brker smørkrem i kaker, har jeg alltid en grunnoppskrift jeg bruker. Så tilsetter jeg heller det jeg ønsker av farge og smak. Til ripsfrostinga har jeg tilsatt 50 g hele bær. 168169170 Fyll kremen i en sprøytepose og sprøyt på muffinsen. Jeg brukte Wilton 1M for å lage roser. På toppen pyntet jeg med rips. Friskt og syrlig!

171172

3 Comments:

  1. Åh, det så godt ut. Kanskje jeg skal lage de til bursdagen min 😉 PS: Jeg har sendt deg en mail 🙂

  2. Ser og høres herlig sommerlig ut. Fikk litt lyst på no søtt nå ja…

  3. Så bra 🙂 Det er meninga å friste med oppskriftene 🙂

Legg inn en kommentar