Oppussing av gjesterommet

Da vi flyttet inn i  desember 2013, var det tre store soverom i huset. Siden vi både vil ha gjesterom/kontor og barnerom, fant vi ut at det beste ville være å dele av det ene av soverommene i 3. etasje. Bildet under er fra annonsen da vi kjøpte huset.

IMG_3986

Og slik ble rommet etter at vi delte det av på midten:

155

Vi fikk noe resten av mørkegrå maling foreldrene mine har brukt, og fant deretter en lysere nyanse som tre av veggene ble malt i. Den mørkegrå fargen ble brukt til en kontrastvegg. På bildene under er Simon i full gang med å male første strøk.

156

Jeg er veldig glad i lilla, og kunne godt ha brukt lilla detaljer i alle rom, så foreløpig er det hvitt og lilla som går igjen på det ellers nøytrale rommet. Jeg ble superfornøyd med resultatet, og lar bildene tale for seg.

157160

Rommet vil bli brukt både som gjesterom, og som kontor. Derfor har vi satt inn min gamle skrivepult, skriver og stor hylle/romdeler.

158159

Jeg bare elsker Kallax-hylla fra IKEA vi har satt inn på rommet. Under montering knakk den ene plata, men det kunne ikke ha passa bedre, for nå kan jeg ha symaskina mi stående framme hele tiden.

Hva synes du?

Legg inn en kommentar