Telemarksstevnet 2014

Nå er vi vel hjemme igjen etter ei uke i Fyresdal på Telemarksstevnet og en overnatting i Bø. Jeg klarte å legge igjen både kamera, pc, iPad og lommebok i Bø, så det har vært stille på bloggfronten.

173182

Telemarksstevnet er et opplegg pinsemenighetene i Telemark går sammen om. Her ble det satt opp et stort telt der det var møter og konserter, og det var eget opplegg for barna og for ungdommene. Jeg, Simon og Miriam Elise delte leilighet med mine svigerforeldre hele uka, noe som var helt supert. Der var det to soverom, kjøkken, bad og stue.

174178

Simons søsken var også der, så tre søskenbarna var samla. Miriam Elise er ikke store jenta ennå, men hun forstår godt når det er barn som snakker med henne. Hun lo og kosa seg da Tobias hoppa opp og ned og sang for henne.

176177

Svigers ville så gjerne ha et felles bilde av barnebana, men med en aktiv gutt på to, og ei jente på 6mnd som bare vil stå og og ikke sitte var ikke det bare bare. På ettermiddagen var det gjerne grilling på menyen, eller bakt potet som dere ser over.

179180

Rett ved leirstedet var det både liten fotballbane, strand, og sandvolleyballbane, så jeg og Rebekka tok med oss Miriam Elise og Tobias bort for å se Simon spille fotball. Gjett om ungene kosa seg på teppet! Miriam Elise fikk liggepå pleddet og sprelle mens Tobias løp rundt og lo. Hva er vel herligere?

181183

Vi var kjempeheldige med været hele uka, og selv jeg som er tidenes pyse når det gjelder vann, kom jeg meg uti for første gang i år. Hele to ganger faktisk, så det måtte jo dokumenteres. På kveldene var det musikk og møte for ungdommene. Her var det min svigerinne og svoger med band som spilte, mens svigerfar var barnevakt for ungene.

IMG_4072

Legg inn en kommentar