London 2014

Har nå vært tilbake på norsk jord i over et døgn, etter en superkoselig tur til London. Fra 23.-27. juli var vi totalt 12 stykker fra Kragerø som var i London for å på Hillsongkonferansen. Ungdommene fra bandet `One Way`, to foreldre, og jeg, Simon og Miriam Elise.

186 188

Flyturen gikk som sist helt uten problemer, Miriam Elise sovna før flyet hadde letta begge veier. På vei til London var det flere ledige seter bakerst, så vi fikk flytte dit for å få bedre plass, det hjalp veldig. Vel framme fordelte vi oss på de to leilighetene vi hadde leid for anledningen, før vi reiste ut for å finne O2-arenaen, der opplegget de neste dagene skulle være.

192191

Torsdag formiddag var første dagen vår på opplegget. Her var det møte morgen og kveld, samt ulike seminarer utover dagen. Og ikke minst fantastisk musikk, konserter og musikere! Både torsdag og fredag var vi her. De voksne satt i hovedsalen (ca halvparten av den fyllte salen er avbildet ovenfor), mens barn og unge mellom 10 og 18 år var på et eget opplegg om dagen. Utenom engelske folk, var det flest nordmenn der. av kanskje ca 12 000, var 5500 engelske, 745 nordmenn og resten var fra 59 andre land!

193194

For de som hadde småbarn, ble VIP-suitene brukt som familierom. Makan til opplegg, vi må jo ha hatt det enklest og best av alle, det var absolutt ikke noe problem å ha med barnevogn og Miriam Elise på 6,5 måned. Vi delte suite med tre andre småbarnsfamilier fra Tyskland, det var sofaer, barnestoler, hørselvern og lekematter der, og to frivillige på arrangementet som var de inne med oss hele tiden dersom vi skulle trenge noe assistanse eller skulle ha tak i noe. Det var også skjerm på veggen der inne, slik at man ikke skulle gå glipp av noe under mating.

195187

Lørdag reiste vi inn til byen for å se oss rundt og gjøre litt som vi ville. De som ville ta turistbussen rundt gjorde det, de som ville shoppe gjorde det, og de som bare ville ta det med ro gjorde det. Jeg, Simon og Miriam Elise gikk langs Oxford Street for å kikke, kjøpte litt barneklær og tok det med ro.

196190

Vi var nedom Picadilly Circus for å kikke litt, og fant igjen Simons favorittrestaurant fra sist gang vi var i London.  Vi bodde på Bow Road under oppholdet, og til tross for at det ikke var heis eller rulletrapper alle steder på undergrunnen, fikk vi da med oss barnevogna over alt. Kjekt å ha med noen sterke gutter som kunne bære vogna, mens vesla fikk sitte i bæresele og kose seg.

IMG_4887

 

Legg inn en kommentar