22 år!

I går og i dag har det vært feiring her i Farsjø. Jeg fyller nemlig 22 år i dag. Jeg må si at jeg er ikke veldig glad i oppmerksomheten rundt bursdag eller sånt noe, men fant ut at det var bedre å invitere familie og få alt unnagjort på en dag. Så i går var mine foreldre, Simons foreldre, min svigerinne med mann og barn, svoger med forlovede og min søster på besøk, og i dag har jeg hatt besøk av fire herlige venninner.

1617

Se så flott det har blitt ute! Simon og svigerfar satte opp gelender bak rottingsofaen for noen dager siden. Det nye, flotte utebordet og parasollen var en gave fra Simon og Miriam Elise.

1819

Til mat ble det servert grilla kylling, hamburgere og pølser, med ris, ovnsbakte poteter og mye anna godt til. Til bordpynt har jeg lagt utover pyntestein, noen store kongler jeg fant i Fyresdal og fire glassflasker jeg har dekorert (innlegg om hvordan jeg laget de kommer seinere).

2021

13 mennesker fikk vi plass til rundt bordet! Utrolig deilig med plass til hele familien ute sånt. Til tross for mye løping/skriking/veiving/klaging på grunn av veps, satt alle lenge og hygga seg og kosa seg med maten.

2223

Det bedre med å arrangere bursdag eller selskaper, er at da kan jeg stå på kjøkkenet og bake masse. Så jeg kosa meg masse med å lage høyhæla muffinssko, marshmallowsfondantkake, gelè, pikekyss og pavlova. Svigermor baka i tillegg en rullekake.

2425

Nevøen og niesa mi er bare så herlige! De var ute på grasset for å turne og løpe fra seg, og søstra mi slang seg med da de skulle rake hagen. Altså, Tobias på snart to plukket opp ett og ett blad og la det på raka.IMG_5110

I dag hadde jeg fire gode venninnger over på grilling, kaker og skravling. Vi satt i mange timer og prata og kosa oss. Jeg er heldig som har så mange herlige venner! Hadde to supre dager med feiring og flotte folk!

IMG_5118

2 Comments:

  1. åå ser kjempe koseli ut…å maten høres eksteremt god ut, spesielt marsmelowsfondant kaka..kan du legge ut oppskrift? å kossen laga du dei høghela muffinsskoa?

  2. Skal til syden ei uke nå, men skal få lagt ut oppskrifta på kaka og fremgangsmåten på muffins-skoa til uka igjen =)

Legg inn en kommentar