DIY – dekorasjon av hermetikkboks 2

Som jeg skrev i et tidligere innlegg , synes jeg det er moro å dekorere ting og å kunne lage noe nytt ut av noe gammelt. Nå har jeg igjen pyntet noen hermetikkbokser, og tenkte derfor å vise dere hvordan man kan pynte slike bokser med bare noen få materialer.

6970

Start med å male boksene i ønsket farge utenpå. Jeg har her brukt akrylmaling. Jeg malte også bunnen av boksen, men det var egentlig ikke nødvendig. Deretter klippet jeg til sizoflor-stoff (trådstoff, ofste brukt som løper på bord), slik at det dekkes ca halvparten av boksen. endene ble limt sammen i skjøten. Husk at manlingen må tørke før annen pynt limes på!

71

Videre klippet jeg til smalt silkebånd som ble limst fast i overgangen sølv-sizoflor og maling. Sørg for at alle ender og skjøter havner på samme sted. Foran på sløyfebåndet ha jeg festet tre selvklebende, hvite halvperler.

7273

90

Jeg laget også en i rosa som skal stå på rommet til Miriam Elise.

68

Fargen jeg malte den i, blandet jeg til med mye hvitt og litt ceriserosa. På bildet under kan dere se hvordan jeg delte opp blondebåndet. Båndet er egentlig 4cm i bredden, men det syntes jeg ble litt for bredt.

74

Da begge delene var brukbare, valgte jeg å lime en øverst på hermetikkboksen, og en nederst. Som nevnt tidligere så pass på at alle skjøter blir på samme side.

75

Jeg er veldig glad i disse perlene , og bruker dem i mye av det jeg dekorerer. Ta ei remse av perlene og lim det på ca midt på boksen. Klipp av slik at endene på perlene møtes midt bak.

76

91

Legg inn en kommentar