Båttur i Grimstad

I slutten av juli ble jeg, Simon og Miriam Elise invitert ned på hytta til foreldrene av et vennepar av oss. Hytta er et gammelt småbruk, og om jeg husker rett, bodde bestefaren til Sigrun på denne gårdend a han var liten. Stedet lå flott til, med låve, stor hage, masse frukttrær og nær til vannet. Vi tok turen ut på ei holme for å bade og ble der noen timer på dagen.

26

Har dere sett noe så skjønt? Miriam Elise i redningsvest var bare utrolig herlig. Hun var i minste laget for redningsvesten, så det var bare en stor oransje klump med armer og bein. Litt frustrert siden hun ikke fikk henndene til munnen.

2728

Vi la til ved ei holme hvor vi sola oss, åt lunsj og bada fra. Velse Miriam Elise lå under en parasoll og kosa seg i skyggen. Vannet holdt over 20 grader, så jeg var uti flere ganger. Miriam Elise ble med ut i vannet en gang hun også, men syntes nok det var litt kaldt i forhold til badekaret hjemme. På kvelden var det deilig grillmat på menyen.

IMG_5006

Nå reiser jeg, Miriam Elise og svigerinna mi Rebekka til Mallorca ei uke, så følg meg på Instagram så lenge @monicabj92

Legg inn en kommentar