DIY – dekorerte glassflasker

For en god stund siden fikk vi noen flasker med deilig eplemost på. Eplemosten ble raskt drukket opp, og jeg som ikke kaster noe som kan brukes på nytt tenkte at de flotte glassflaskene måtte jeg ta vare på.  Her er framgangsmåten.

IMG_5038

Av utstyr brukte jeg: ?2 glassflasker?lim?saks?selvklebende perler?hamptråd?strie?blondebånd?decoupagelim?

4344

Start med å klippe til strierullen slik at den såvidt overlapper. Ha decoupagelim på flaska, ha på stria og lim sammen endene med vanlig lim. Man må ikke ha decoupagelim. Surr en hamptråd rundt flaska til du får så mange runder du ønsker. Jeg brukte ca 2m tråd på hver av flaskene og fikk surra tråden rundt ca 9 ganger. Sørg for at knuta kommer midt foran. Klipp deretter til blondebåndet, to lengder til hver flaske. Lim disse på med vanlig lim.

4546

Jeg brukte falske blomster som pynt her, men man kan stikke nedi ekte blomster også. Stikk blomsten ned rett bak knuta og knyt en vanlig sløyfe over. De er fine til å ha blomster i, men kan også stå som pynt sånn de er. Størrelsen på flaskehalsen passa akkurat til å ha et kronelys i, så disse kan også brukes som lysestaker.

4748

IMG_5069

Legg inn en kommentar