Mallorca 2014

Tirsdag satte jeg, Miriam Elise og min svigerinne Rebekka kursen mot Alcùdia, Mallorca hvor vi skal tilbringe ei uke. Vi bestemte oss for 2-3 uker siden at vi fortjente en husmorferie, så da ble det syden på oss. Det er første gang jeg er i syden-syden, så det er både spennende og deilig her nede i varmen.

5556

Dette skal jo være en skikkelig slappe-av-ferie + litt shopping så klart. Til nå har vi ikke vært så heldige med været, det har stort sett vært overskya og regna litt på ut ettermiddagene. Vi har likevel ligget rett ut på stranda tre av dagene. Hotellet vi bor på ligger bare 500 meter fra stranda, så vi starter dagen tidlig og rusler ned for å finne solsenger. Stranda er på nesten 2 mil, sanda er myk som fløyel og havet lyseblått. Mer idyllisk kan en vel ikke få det?

5960

 Vannet her er bare nydelig, knapt avkjølende. Lille Miriam Elise storkoser seg og selv om jeg trodde det skulle bli i varmeste laget med en sju måneder gammel baby her nede, har det gått over all forventning. Hun elsker å bade, og det trengs virkelig også, når hun skal spise is selv samt ruller seg ut i sanda. Vi har fått låne et strandtelt (se bildene) hvor Miriam Elise ligger på et krabbeteppe med noen leiker. Hun har vært blid og fornøyd hele tiden, sovet bra og fått spise masse smoothie, melk og litt ekstra vann for å kjøle seg ned.

6162

I går var vi hele dagen i Palma, hovedstaden på Mallorca. Til tross for mye styr med et kamera jeg glemte igjen på bussen og litt slikt, fikk vi en del timer på shopping. Det O`store vi skulle shoppe, var på Disney Store. Ufattelig mye fint de har til barn der. Det meste er jo for litt større enn Miriam Elise, men fikk da handla en del likevel.

5766

På kveldene er vi ute på restaurant og spiser. I går var vi på en like ved hotellet der de serverte nydelig mat. Kyllinggrillspyd med salat, bakt potet og løkringer. Dit skal vi tilbake! Kveldene ellers går til skravling og gjerne litt kortspill ute på verandaen i leiligheten vi har.

63

Nå venter vi på at været skal bli bedre – det er meldt sol igjen fra 17.00-tiden – slik at v forhåpentligvis kan ut på stranda en tur igjen før vi setter kursen mot havna for å spise.

6564

Følg meg på Instragram: @monicabj92

2 Comments:

  1. Ser virkelig ut som dere koser dere altså 🙂 Savner dere her hjemme, men er ikke så lenge til vi ses igjen 🙂 Nyt dagene fortsatt 🙂

Legg inn en kommentar