Om meg

1

Jeg er Monica, 1992-odell og bosatt i Kragerø med min mann Simon og mi datter Miriam Elise. Jeg er student ved HiT hvor jeg studerer til å bli ungdomsskolelærer i naturfag (og etterhvert matte).

*bilde kommer*

Høsten 2010 traff jeg min drømmemann, som to år seinere ble min ektemann. Vi flyttet da til Kragerø for å jobbe og gå på skole, og på våren 2013 ble jeg gravid med jenta vår. Da jeg var høygravid flyttet vi inn i drømmehuset, hvor vi virkelig stortrives. 12. januar 2014 kom prinsessa vår til verden, og livet fikk en ny mening!

162

Denne bloggen startet jeg i mai 2014, da jeg hadde så skrivekløe i mammapermisjonen min. Jeg har alltid elsket å skrive, og på bloggen deles litt hverdag, litt av mammalivet, og mine største hobbyer som baking, DIY-prosjekter og håndarbeid.

Legg inn en kommentar