De siste dagene på Mallorca

Det ble litt lenger siden forrige innlegg enn tenkt, men nå har jeg altså fått lagt inn noen flere bilder. I dag tidlig fikk vi beskjed om at flyet vårt var forsinka, og da vi ankom flyplassen fikk vi høre at det var utsatt 11 timer. Ja, du leste riktig, 11 timer! Alle 4-500 passasjerene ble deretter frakta i mange busser til et hotell her i Palma, hvor jeg er nå, hvor vi har spist, slappa av ved bassenget og rett og slett venter på å få reise hjem.

7071

Hver kveld har vi testa ut ulike restauranter, og søkt opp hvilke spisesteder i gåavstand som har vært bra. Vi var ikke i tvil om at Dakota Texmex var den beste, og hadde ikke hjulet på barnevogna punktert etter 4 dager her nede, ville vi absolutt gått tilbake dit! (Tro meg, en barnevogn med punktert hjul/ slange som er vekk er ufattelig tungt å trille på!)

7273

Selv om vi ikke var heldige med været de første dagene + pøsregn og torden på lørdag, fikk vi fantastisk vær og temperatur på søndag og mandag. Det veide omtrent opp for dagene med regn. Vi tilbragte 17-18 timer på stranda på to dager, lå på solsenger, bada litt og tok livet med ro. Det er jo der ferier er til for!

7475

At Miriam Elise er glad i å bade, det visste jeg, men oi, som hun kosa seg da vi var i sjøen. Plaska rundt i bølgene. Både jeg og Rebekka hadde henne med uti, og satt oss gjerne i vannkanten med Miriam Elise på fanget slik at hun kunne prøve å stå i sanda mens bølgene slo innover. Det var en stor hit, hun elsket det!

7677

Siste kvelden bestemte vi oss for å ta litt bilder, så vi stelte oss litt ekstra og gikk ut. Tok litt bilder rett utenfor hotellet som dere kan se. Jeg er ikke akkurat typen til å posere for outfit-bilder, men det er litt moro likevel. Vi skulle ta flere bilder om kvelden ved stranda i solnedgangen, men dessverre var det ikke noe sol den kvelden. Bildene ble derfor ganske mørke, men Rebekka (som kan detta med bilder) skulle lysne de litt sånn at jeg får vist dere de seinere.

7879

One Comment:

  1. Såå mange fine bilder av deg og dere! 🙂

Legg inn en kommentar