Disney Store og strandbilder

Nå er vi vel hjemme igjen fra Mallorca, og har fått sovet ut etter Turen. Til tross for forsinkelsen, fly på natta og kjøring hjem på mårrakvisten gikk det veldig bra. Nevnte jo i forrige innlegg at jeg har noen bilder som ble tatt på stranda i Alcùdia, som jeg tenkte å vise dere, men først skal jeg vise det jeg kjøpte til Miriam Elise på Disney Store i Palma.

90Har dere sett noe så skjønt? Body med tyllskjørt og sløyfe bak. Det var utrolig mye herlig inne på Disney Store, men det meste var beregna på barn som var større.

91Som dere ser er det bare Minnie av Disney-figurer som går igjen. Det var jo så mye flott med prinsesser og slikt, men tenkte det at innen Miriam Elise er stor nok til å bruke det, var ikke de prinsessene og slikt populært lenge. Minnie og andre Andeby-figurer derimot, går jo aldri av moten. Fant derfor et sett med 6 figurer fra Andeby som er akkurat passe mjuke til at hun kan bite og leike med dem allerede nå, samt tidenes søteste min første kopp/bestikk/tallerken med Minnie og glitter.92Så var det over til bildene fra stranda. Vi var ikke helt heldige med været, og mørket kom fortere enn vi trodde, så bildene har blitt noe lysna i et redigeringsprogram.

88

86

8789

2 Comments:

  1. Hei 🙂 hvor er det nydelige perlesmykket ditt fra?

  2. Hei!
    Smykkene (sett med halskjede, armbånd og øredobber) ble kjøpt på Mallorca, men har sett de har noe lignende i enkelte butikker i Norge 🙂

Legg inn en kommentar