Mammapermisjonen er over!

Hvor har tiden blitt av? Velse Miriam Elise har blitt over 7 måneder og vips – så er mammapermisjonen over. I dag har jeg vært på jobb for første gang siden oktober. Det var veldig godt å komme tilbake på jobb og møte masse folk igjen og gjøre «noe fornuftig», men samtidig var det veldig rart å være vekk fra vesla i hele 9 timer.99

Jeg har de to siste årene jobba i helger og en dag i uka på Spar, men de siste 11 månedene har jeg ikke vært der. Jeg var nemlig sjukemeldt de siste 4 mnd av graviditeten, og etter det har jeg vært 7 måneder i mammapermisjon.

100De er så snille på jobben, at de får lagt opp jobbtidene mine slik at jeg jobber motsatt av Simon, som gjør slik at vi slipper å ha Miriam Elise i barnehage før etter neste sommer. Høgskolen har jeg uansett permisjon fra fram til januar.

101Jeg har virkelig storkosa meg gjennom permisjonen. Vi er heldige her i norge som får så lang tid sammen med barna våre etter fødselen! Miriam Elise er så rolig og lettvinn å ha emd å gjøre, så vi har farta mye rundt, besøkt venner og familie, vært i nord-Norge, London og Mallorca. Det skal bli godt med en rolig overgang, hvor jeg først skal jobbe fram til jul og så fortsette på studiet etter jul. Bildene er fra hun er nyfødt, ca en måned, to måneder osv.

102

Legg inn en kommentar