Hvordan lage cupcake-sko!

Da jeg la ut dette innlegget for noen uker siden, ble jeg spurt om hvordan jeg laga muffinsene med høye hæler. Jeg laget en liten porsjon med muffins i går, og tenkte å dele framgangsmåten på hvordan lage høyhælte muffins her.

Jeg bruker alltid denne oppskriften når jeg baker muffins. Denne gangen tilsatte jeg 6ss ren sitronsaft i deigen, og valgte derfor å ha søt marengs som topping. Skoene blir finere dersom du bruker tjukk smørkrem.

94For å lage sålen og hælen trenger du noen flate store kjeks og sånne iskjeks fyllt med sjokolade (er litt usikker på hva det egentlig heter, men det er sånne fancy sticks man gjerne får i isen på resaturanter). Jeg har brukt Start-kjeks som såle, og da jeg ikke fikk tak i sjokoladestengene, har jeg brukt grissini(hvitløksstenger). Fortalte derfor gjestene at akkurat hælen burde de ikke spise.  Del opp Start-kjeksen slik jeg har gjort på bildet.

96Smør toppingen over muffinsen og skjær et snitt i siden på muffinsen. Her skal den smaleste delen av kjeksen stikkes inn. Hælen festes så ved å duppe den i melisglasur/frosting og feste den på undersiden av kjeksen.

97Jeg laget til litt rosa melisglasur med å blande vanlig flytende konditorfarge med melis og noen dråper vann, og sprøytet en kant rundt sålen på skoa. Dekorerte også med noen prikker og slikt, og satte på en blomst i marshmallowsfontant til pynt. Og vips- så er de høyhælte muffinsskoa ferdige! Disse ble laget ganske i full fart bare for å vise fram, så legger ved noen bilder som viser hvor fine de kan bli dersom man legger litt tid og kreativitet i det.98

One Comment:

  1. Så stilig 🙂 Det må jeg prøve <3

Legg inn en kommentar