DIY – selvlysende hjerter

For en stund siden bestilte jeg noe som kalles glow stones fra eBay. Disse blir gjerne brukt i blomsterbed eller lignende, for når de har ligget ute en helt dag og fått sollys på seg, vil de lyse 2-3 timer etter at det har bltt mørkt. Jeg fant ut at jeg skulle bruke noen av plankene som var igjen etter oppussinga og lage noe fin veggdekor til å ha på verandaen.

34

For å lage hjertene, har jeg brukt rester av en planke, universallim, glow stones, sandpapir og pussekloss, bor og stikksag. Først tegnet jeg opp hjertene på en plankebit. Plankebiten ga jeg så til pappa så han kunne skjære ut med stikksaga. Deretter fikk jeg bora hull i dem, slik at de kan henges opp. Glow stone-ene prøvde jeg så å legge på, for å se hvordan jeg kunne få lagt dem tett nok før jeg limte dem fast.

3635

Jeg begynte med å lime steinene langs kanten, og fylte deretter på i midten. Jeg lot hjertene tørke flatt et døgn før jeg knøyt fast et bånd til å henge dem opp med. La hjertene henge ute i sola om dagen, da vil de lyse en god stund om kvelden.

37

IMG_5010

Legg inn en kommentar