Takkefester

De to siste søndagene har vi vært på avslutningsfester/takkefester. Første søndagen var det faren til Simon, som etter 21 år som pastor i Bø, skulle slutte. Så mange år i en slik stillig er ikke vanlig, og det var mange som ønsker å si noen ord.

103Svigerforeldrene mine er helt normale, selv om bidet over tilsier noe annet! Hehe. Det var utdeling av gaver de mente passer personligheten, så svigerfar fikk pappører fordi han er en god lytter, og har poteter i hendene fordi han er som en potet – kan brukes til alt, som de sa. Hele familien var der, så Miriam Elises kusine, Thea Emilie, leka og sang med henne.

111Jeg fikk til og med tørka støv av saxofonen, som jeg ikke har spilt på siden Miriam Elise ble født, og spilt noen sanger sammen med Simon på piano. Da svigerfar ble innsatt som fostander for 21 år siden, ble «Vårsøg» spilt, så den spilte vi. Jeg fikk ikke med meg hvor mange som talte, men det er klart at etter så mange år i en så sosial jobb, er det mange som ønsker å si noe. i 3 timer var det mye sang og musikk av kor, familie, Simon talte og vi spiste mat. 112I går var vi på en annen avskjedsfest. Eller, var vel mer en takkefest, da de fortsetter i menigheten, men slutter som forstandere. Det var her i Kragerø hvor vi er, og det er Simon som overtar her. Lokalet var helt fullt, og det var mye sang, spilling fra ungdomsbandet og kor. Og så klart var det utdeling av mye gaver og blomster.

113Vi har hatt god kontakt med Ove og Anne-Marit siden vi kom til Kragerø, og de er på en måte litt ekstra-besteforeldre for Miriam Elise her i byen. Hun er like glad i dem, som de er i henne. Ser dere den nyyydelige kjolen Miriam Elise har på? Min mamma har strikka den til prinsessa vår. Til festen i går baka jeg ei kake (bildet under). Tenkte i løpet av uka å vise hvordan man lager mmf og legger denne på uten å få skjolder, dersom noen vil se.

IMG_5528

One Comment:

  1. Så fin kaken ble! 🙂 Gleder meg til neste innlegg kommer 🙂

Legg inn en kommentar