Første bestilling klar

Jeg har vært glad i håndarbeid så lenge jeg kan huske, og sett opp til mamma og mormor for hvor flinke de er med slikt. Jeg var ikke gamle jenta da jeg fikk sitte med strikkepinner ved siden av mamma, og jeg kan huske at vi var flere allerede på SFO som kosa oss når vi fikk holde på med slike ting. Da jeg var 9-10 år gammel lærte mormor meg å strikke sokker. Jeg kommer ikke til å glemme hvor stolt jeg var da den var ferdig, og hvor mye mormor lo da den var blitt så stor at jeg faktisk kunne tre den på hodet… Heldigvis er jeg bedre til å strikke nå, og det har blitt noen sokkerpar siden det.

IMG_5588Da jeg gikk gravid med Miriam Elise fikk jeg helt dilla. Jeg strikke babysokker, voksensokker, babyteppe, pannebånd, ja i det hele tatt. For ei ukes tid siden gikk jeg gjennom alt jeg strikket under graviditeten og la ut et bilde på Instagram (@monicabj92), hvorav ei jente tok kontakt og lurte på om jeg kunne strikke noen sokker til til jenta som hun venter i oktober. Selvfølgelig kunne jeg det, og naturligvis ble nyfødsokkene strikket i duse «jente»-pasteller.

129Er du glad i håndarbeid/strikking?

2 Comments:

  1. Så flink du er. Jeg er også veldig glad i håndarbeid. Både sy, hekling og strikking. Ja, også grafisk design og sånt da. Har blitt endel hjemmestrikka ting her også. Og mer skal det bli. Det tar seg alltid opp utover høsten.

  2. Så moro 🙂 Ja, høsten er en fin tid for sånne koselige innesysler. Hadde vært moro å sett noe av det du har laga, få litt inspirasjon 🙂

Legg inn en kommentar