Nytt spisebord!

Da vi flyttet inn i vår første leilighet for ca to år siden, fyllte vi opp så og si hele leiligheten med møbler fra Finn. Planen var å etterhvert bytte ut ett og ett møbel, og nå var det tid for nytt spisebord. Vi hadde egentlig tenkt til å vente til våren og se da, men så dukka det opp et kjempeflott et på kjøp-selge-bytte-sidene i Kragerø. Den forrige spisestua er derfor til salgs, og under kan du se noen bilder av den forrige.

IMG_5593

134Spisestua vi nå har kjøpt er 230cm x 110cm (forrige var 185×90), så det er stor forskjell. I tillegg er det 12 stoler til bordet, og plass til alle stolene rundt bodert på samme tid, så nå slipper vi å sitte i ulike høyder når hele familien er på besøk.

131Settet er kjøpt brukt, så litt slitasje er det, men når det i utgangspunktet er brunsort, ser det bare ut som om det er pussa litt med sandpapir. Syntes det er veldig stilig selv. Spisestua er av merket Bombay. Sjekk de stilige detaljene på stolene.

132

133

Legg inn en kommentar