Forandring fryder!

Jeg er ikke ei jente som er spesielt opptatt av utseende. Det er ikke ofte jeg bruker sminke og særlig etter at jeg ble mamma, er klær noe som er praktisk, ikke pent. Men håret mitt, det er jeg opptatt av. På videregående gikk jeg frisørlinja, så håret mitt får masse pleie, og blir dulla og dalla med. Nå var det aaalt for lenge siden sist jeg var hos frisøren, så i forrige uke var det godt å få det gjort!

138Bildene over er før-bilder. Håret var blitt veldig langt, og i tuppene hadde jeg rester etter at jeg satt modell for langhårspermanent i fjor. Ei jeg kjenner litt fra før starta som lærling i år, og det var henne jeg gikk til. Mange er skeptiske til lærlinger, men etter selv å ha gått frisørlinja, veit jeg at det ikke er noe å være redd for. Hun tok seg god tid og styla og ordna meg på slutten. Følte meg skikkelig fin da jeg gikk derfra, rett og slett.

137Det var så godt å få vekk mye av lengden og alt det slitte. Mye lettere å stelle og ikke minst ser det tjukkere ut. Det føles jo som om halvparten av håret er vekk etter at jeg begynte å amme! Nå er jeg kjempefornøyd igjen, så da blir håret hengende løst!

1

4 Comments:

  1. Så fin du ble på håret 🙂 Det er så godt med en frisørtime nå og da 🙂

  2. Så deilig! Du ble knallfin 🙂 Jeg er frisør, og lurer på om jeg noen gang kan gå til frisøren og slappe skikkelig av.. Håper det, for det savner jeg skikkelig! 🙂 Pleier alltid å gå til frisører jeg ikke kjenner, men blir likevell sittende å se på teknikker og arbeid :p

  3. Tusen takk 🙂

  4. Tusen takk 🙂 Jeg og tenker over slikt, men synes det er så godt å vli stelt med, og veit at frisører kan yrket sitt så jeg har jo ingenting å frykte 🙂

Legg inn en kommentar