Bursdagsfeiring for Tobias

I går var vi i bursdag til nevøen vår, Tobias, som ble to år gammel. Det var skikkelig familiefeiring med hele 21 gjester. Rebekka hadde laga 190 vårruller til mat, og dekka til et ordentlig stort langbord i finstua.

140Under pakkeåpninga lot vi Miriam Elise få sitte ved siden av og se, men det var ikke lenge Tobias fikk ha pakkene sine i fred – det er tross alt ikke mye som kan måle seg med spenninga av knitrende gavepapir og krøllete gavebånd! Miriam Elise er inne i en klemme- og susse-periode, og Tobias var ikke vanskelig å be. Se bare bildet av dem under, har dere sett noe så skjønt? For anledningen var prinsessa vår kledd opp i en kjempestor, rosa tyllkjole hun fikk i gave fra sin mormor. Vi var ikke aleine om å mene hun ligna en cupcake… 😛

139Jeg følte egentlig at jeg tok veldig mange bilder av alt, men da jeg kom jem så jeg at det stort sett var bilder av Miriam Elise, men det er vel sånn det bare blir. Vi kosa oss i allefall stort med familien der. Thea Emilie ble med oss ned til Kragerø etter feiringa, fordi vi overrasket henne med tur til Krisiansand Dyrepark i dag, men det kommer det bilder fra i mårra.

141Rebekka spurte meg tidligere om jeg kunne bake en Mikke Mus-kake til bursdagen hans. uten å tenkte meg om svarte jeg ja, og da hadde jeg jobben foran meg. Jeg elsker slike prosjekter, og satte stor pris på å bli spurt, men jeg var veldig glad jeg var alene da jeg laga den, for etter over 5 timer blir man litt lei. Men utseende ble ok, og bursdagsbarnet og gjestene likte kaka, så da får man vel si seg fornøyd og elgge ut noen skrytebilder.

142Om noen skulle lure er det sjokoladekake med sjokoladekrem og vaniljekrem (uten gluten/melk/soya/nøtter) med hjemmelagaog hjemmefarge mmf-lokk, og Mikke mus skåret ut for hånd.

Legg inn en kommentar