Dyreparken 2014

Lørdag overrasket jeg og Simon niesa vår, Thea, med en tur til Dyreparken i Kristiansand. Jeg var så heldig å få 4 billetter av ei venninne (tusen takk Malin!), så vi inviterte også med broren til Simon, Kristoffer og Johanne, forloveden hans. Dyreparken i Kristiansand ligger bare 1,5 time herfra, så turen ned gikk fort. Simon tippa det var 15 år siden sist han var der, og jeg tror det er 5-6 år siden jeg var der, så vi gleda oss nok vel så mye.

143Jeg blir som en 5-åring igjen i sånne parker. Elsker å gå rundt og se på dyra, ta bilder og ikke minst tømmerrenna. Jeg tror ikke det var Thea på 5 år som var mest gira i parken for å si det sånn. Nå var det mellomsesong i parken, så ganske mye var stengt, men vi fikk mye moro ut av dagen uansett. Vi tok flere hundre bilder, og jeg kan ikke dele alt her, så jeg har satt sammen noen bildecollager fra dagen.

146147Miriam Elise er nå bare 8 måneder, men det virka som ho kosa seg veldig. Alt som rører på seg er veldig spennende om dagen, og med så mye annerledes dyr var ho ganske i hundre  da hun fikk komme nærme. Aper og geiter spesielt var moro. Thea var helt med, og gleda seg mest til løver og giraffer. Løvene va rdessverre langt fra gjerdene der vi stod, så de så vi ikke så godt, men giraffene, som er et av mine favorittdyr, kom vi ganske nærme.

144

149Tømmerrenna blir jeg aldri for stor for. Aldri. Jeg og Simon tok den to ganger og det var bare supergøy. Thea var i dyreparken tidligere i sommer og sa at bob-banen var veldig morsomt. Så jeg var den heldige som fikk kjøre med henne og begge to lo og fryda oss underveis. jeg hadde aldri prøvd den før, men gjør det gjerne igjen. Kardemomme by, Abra Havn og sukkerspinn hører selvølgelig også med.

150Har du vært i Dyreparken i Kristiansand før?

4 Comments:

  1. Så koselig. Vi ha vært i Dyreparken hvert år siden 2011, og vi skal tilbake til neste år også. Elsker Kristiansand.

  2. Vi var der med alle tre barna i år, og vi storkoste oss 3 dager til ende <3

  3. Ja, det er virkelig et paradis både for barn og voksne 🙂

  4. Så moro 🙂

Legg inn en kommentar