Verdens vakreste

Noen ganger tar jeg meg i å bare sitte og se på Miriam Elise helt til tårene kommer. Jeg er så stolt av dette lille perfekte mennesket. Jeg føler meg som verdens heldigste som har ei så flott jente- det er virkelig ingenting som sjarmerer meg så mye som hennes store smil om morgenen når hun våkner. Lille jenta mi som allerede har blitt over åtte måneder, er i full fart over gulvet, setter seg opp selv og prøver å reise seg opp. Hvor har tiden blitt av? 128Tenk at det går ann å elske noen så høyt! Hver alder har virkelig sin sjarm. Da hun var bittelita kunne hun ligge i armene mens vi bare kikka og kikka, nå har hun ikke tid til det lenger for det er så mye spennende som må utforskes. Og selv om vi prøver å si at «nei, du får ikke lov», kan vi ikka anna enn å le og bli sjarmert der hun ligger med armen oppi aviskurva, store nysgjerrige øyne og et lurt smil- som om hun veit det ikke lov.

127Helt fra prinsessa vår lå i magen min, har hun vist nteresse for musikk- og det er kanskje ikke  så rart, når vi, alle tanter og onkler samt besteforeldrene synger og/eller spiller flere instrumenter. Så da vi var på besøk hos mine foreldre i sommer, fant mamma fram minitrekkspillet jeg hadde da jeg var lita. Bare se det første bildet jeg tok, noe så skjønt! Nå var det riktignok mer interessant å tygge på selene enn å spille, men at hun synes det er moro med musikk og instrumenter er det ingen tvil om.

159Verdens vakreste jente?

4 Comments:

 1. For et nydelig innlegg! Ja hun er virkelig skjønn hun vakre prinsessa deres 🙂

 2. Så herlig innlegg 🙂 Ble sittende å smile for meg selv her, gleder meg til det blir vår tur! Heldige deg 🙂
  Hadde vært så gøy å møte både deg og prinsessa en gang, er så lenge siden sist jeg så deg. Om dere er i Lillestrøm en gang er dere hjertelig velkommen til å stikke innom 😉
  Ha en fin uke videre!

 3. Så fin jenta deres er – skikkelig sjarmis 😀

  Ha en finfin kveld!

  PS: Du kan vinne superkule putetrekk og lyslykt inne hos meg om du vil være med!!:)

 4. kommer gjerne innom en tur om vi er i nærheten =) Du bør gelde deg, det er så fantastisk å ha båret fram et helt nytt liv og vite at verdens vakreste er min for alltid!

Legg inn en kommentar