Menighetsweekend

I helga som var, tok vi turen til Fyresdal kurs- og leirsted hvor vi var på menighetsweekend. Elim Kragerø reiser på menighetsweekend hvert år, og har de to siste årene invitert med seg Neslandsvatn og Dalen. Vi var ca 65 mennesker som var av gårde, hvorav 25 var barn og unge under 20 år. Jeg tok mange bilder i helga, men da jeg ikek har spurt om tillatelse til å bruke de, blir det mest bidler av stedet og oss. Jeg har tidligere skrevet et innlegg fra vi var her på Telemarksstevnet i sommer.

165166 - KopiHotellet ligger bare så herlig til i Fyresdal. Jeg har vært her på besøk i alle fire årstidene og det er virkelig like vakkert hver eneste gang! På weekenen har vi hatt møter, ungdommene har satt sammen et band som har spilt, vi har hatt natursti, uteleik og deilig mat.  Det er kjempehyggelig emd slike helger hvor vi blir så mye bedre kjent enn når vi møtes på korøvelser eller andre arrangementer i kirka.

167 - KopiMå si jeg digga disse elgene! Gjenneom hele sentrum har set blitt satt opp slike figurer på gjerdene.

Lørdagskvelden hadde ungdommene stelt i stand underholdning, med alt fra quiz, band, leiker, høytlesning og musikk.

168 - KopiVesle Miriam Elise var yngstemann på tur, og nøt all oppmerksomheten. Ikke minst er det fantastisk å ha fått ny slange til vognhjulet (som punkterte på Mallorca…), så da fikk vi gått noen turer og deltatt i naturstien. Hun storkosa seg i det nyyyydelige settet hun fikk i barselgave av ei dame i menigheten.

170 171

Legg inn en kommentar