Høsten i bilder

Jeg synes høsten er en fantastisk tid. Jeg synes det er herlig å kle på seg godt med klær, drikke en kopp varm kakao og tenne levende lys i huset mens mørket stadig kommer tidligere. Alle de flotte fargene på trærne, alt av frukter og bær som kommer og lukta av halvråtne blader gjør meg oppriktig glad. Lage deilig eplekake, eplemos eller cookies og nyte med en kopp te mens det uler i vind og plasker i regn. Det er rett og slett fantastisk.

Når vi har vært i Fyresdal, hos foreldrene våre, hjemme eller veiene i mellom, har det blitt noen stopp med bilen. Når sola skinner og fargerike trær blafrer i vinden bare må jeg ut for å ta noen bilder. Under er et knippe med bilder jeg har tatt den siste uka. Noen er tatt i Lunde, noen på Ulefoss, men de fleste er tatt bare 200meter fra huset vårt i Farsjø! Vi erheldige som har så mye flott natur rett ved oss!

180 181 182 183 184 185 186187Måtte bare plukke med meg noen av de flotte og fargerike bladene hjem og sette i en vase. Det gir så god stemning, og sammen med tente lys, ullpledd og strikketøy om kvelden kunne jeg knapt slappa av og hatt det bedre.

Hva synes du om bildene?
Er du glad i å ta bilder?

One Comment:

  1. Så fine bilder! Savner ikke Telemark noe mindre nå altså… Høsten er deilig 🙂

Legg inn en kommentar