Bloggtreff

På torsdag var alle Familieprat-bloggere invitert til treff i Oslo, og sammen med et tjuetalls andre var jeg blant de som kom. Stedet vi var på, var en suite på toppen av hotell – og det gjorde noe med stemninga. De herlige menneskene bak Familieprat hadde styra og stelt i stand og det ble bare så bra!

198Flere av bildene har jeg fått låne av hun ene bloggeren, Trine Lise, mens resten av bildene er det jeg og Rebekka som har tatt litt om hverandre.

195Vi startet treffet med litt mingling, før vi hadde presentasjonsrunde av oss selv, hva vi blogga om, hvorfor vi blogger og litt slikt. Felles for oss som blogger for Familieprat er at vi alle har barn, men det er likevel ikke alle som skriver bare mammablogg. Tre damer fra Me&I fortalte litt om hva de dreiv med, og hadde med seg en del av kolleksjonen for mor og barn som vi fikk se og muligheten til å kjøpe. I goodiebagene vi fikk mot slutten, fikk vi blant annet noe fra kolleksjonen, men det skal jeg vise en annen gang.

2199Det ble servert god mat, snacks, vin og farris. Underveis var det vinsmaking, så jeg som aldri rører alkohol, benyttet derfor muligheten til å få tatt litt bilder:

196197«Grenlandsgjengen» : min svigerinne Rebekka, skjønne Veronika og herlige Linn!

Takk for et supert bloggtreff jenter, gleder meg allerede til neste!

4 Comments:

  1. Takk for koselig treff 🙂 Gleder meg til å møte dere alle sammen igjen 🙂

  2. Det var veldig koselig at du ble med Monica! Neste gang får du sove over sammen med oss :))

  3. I lige måde! Koselig å møte deg, føler jo jeg kjenenr deg på en måte, pga bloggen =)

  4. Det gjør jeg gjerne =) Var så koselig å være med dere! =)

Legg inn en kommentar