2 års bryllupsdag!

I dag, 20. oktober er det allerede to år siden den lykkeligste dagen i mitt liv! Dagen Simon og jeg ble mann og kone. Det er i grunn uvirkelig å tenke på at det er hele to år siden frokost med min forlover Monica, flere timer i frisørstolen, på med verdens flotteste brudekjole, bli hentet av pappa og opp til kirka. Nervene da dørene gikk opp og pappa fulgte meg opp kirkegulvet der drømmemannen min stod. Drømmemannen som noen minutter senere ble min ektemann. Følelsen i det vi snudde oss mot forsamlingen mens svigerfar sa: la meg presentere ekteparet Bjerkelund Johansen.

Simon, du er verdens beste ektemann og far!

179177176178_MG_3855

4 Comments:

  1. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Nydelige bilder, og det nederste er jo bare et helt fantastisk bilde av deg.

  2. Gratulerer med bryllupsdagen, em nyyydelig brud! 🙂

  3. Tusen takk 🙂

  4. Takk 🙂 Å, så hyggelig å høre! Takk 🙂

Legg inn en kommentar