Familieprats goodiebag

bloggtreffet forrige uke, ble det utdelt en goodiebag til hver, med masse flotte produkter oppi. Spent på å se?

b1Oppi goodiebagen lå det en Gotland bæresele, genser fra Me&I, 8 par sokker fra Happy Socks i ulike størrelser, merkepenn til klær, tapetprøve med barnemotiv, barnelue, voksenlue fra Me&I, deilig leppepommade fra Me&I samt noen sjokolader.

200Sokkene fra Happy Socks fikk jeg i alle størrelser. Selv om jeg vanligvis ikke velger så fargesprakende kombinasjoner, og i hvert fall ikke på sokkene, var sokkene gode å ha på. Både Jeg og Miriam Elise har fått testa de ut.

202Genseren fra Me&I var bare supersøt! Den er foreløpig litt stor, men om et par år passer den fint på Miriam Elise. Stoffet i den er utrolig deilig, og etter å ha sett kolleksjonen de viste fram på bloggtreffet skal jeg inn på nettsiden og kikke litt videre!

201

 

Legg inn en kommentar