Barnefri og kjæresteferie

I helga har jeg vært på hotell, slappa av og tatt livet helt med ro. For første gang har jeg vært vekk fra Miriam Elise om natta og tilsammen i over et døgn. For vet dere hva? Verdens beste mann hadde bestilt opphold på Spahotellet i Kragerø i helga, samt fiksa barnevakt (min mamma), for at vi skulle få slappe ordentlig av, «feire» bryllupsdagen vi hadde 20. oktober og få litt tid sammen aleine. Snakk om omtenksom ektemann!

IMG_17953

Et vennepar av oss tilbragte også helga på hotellet, og sammen med dem fikk vi slappa av, brukt bassenget og nyti utsikten. For makan til utsikt! Jeg har aldri vært på Stabbestad før, men må si at å ligge i bassenget eller sitte i badstua med glassvegger og bare nyte den utrolig flotte utsikten.14Det var kjempedeilig å få noe tid aleine med Simon, og med mamma som barnevakt, ble jeg ikke gående nervøs og kikke på mobilen heller. Og noe av det beste – jeg fikk sove 10 timer sammenhengende! Det gjorde susen. Jeg klarte å glemme kameraet mitt igjen hjemme, men til å være mobilbilder ble det ikke så aller verst. Vi fikk i hvertfall noen bilder sammen mens vi var der.

2

4 Comments:

  1. Det så deilig ut. Det skal vi også gjøre når ungen blir større. Men akkurat nå har i ingen til å passe dem over lengre tid 🙁

  2. Det så helt herlig ut 🙂 Det er godt og få tid til og pleie kjærligheten og være et par innimellom også, nydelig gjort av mannen din 🙂

  3. Det var virkelig herlig! Når dere får noen til å passe ungene er det absolutt verdt å ta en slik helg og bare slappe av sammen!

  4. Det er veldig herlig å få til! Ny kjæresteweekend er allerede bestilt til våren – men da i London!

Legg inn en kommentar