Første tur i bæremeis

Jeg var ikke gamle jenta første gang foreldrene mine tok meg med på tur. Opp igjennom har jeg, søstra mi og foreldrene våre vært på teltturer, blåbærturer, overnatta i snøhuler, fisketurer, båtturer, fjellturer, ja – you name it! De har alltid vært flike til å ta oss med ut, og selv om jeg de siste åra jeg bodde hjemme ikke var like gira på å bli med, er jeg veldig takknemmelig for at jeg ble tatt med så mye ut og fikk lære så mye fra jeg var veldig lita.

Jeg kan vel si med sikkerhet at jeg nok ikke blir like flink til å ta med Miriam Elise på like mye, men jeg håper vi skal få til noen turer hver årstid, hvert år. Nå har jeg fått tak i en bæremeis til å bære henne i, nemlig bæremeisen jeg selv satt i som barn! Mine foreldre kjøpte den da jeg var lita, siden ahr søstra mi og mine søskenbarn brukt den, og nå er det vesle Miriam Elise sin tur.

For noen dager siden fikk jeg testet den ut, og med Miriam Elise på ryggen og pappa som «fotograf» og leikekamerat for vesla, gikk vi til kirkeruinene på Ulefoss.

5Vesla var såååå fornøyd i bæremeisen der ho satt, prata, og sang, spilte på slurva og ga sin morfar «high five» hele veien. Det var visst veldig spennende å komme opp i høyden og få litt bedre oversikt.

6

78

Legg inn en kommentar