Photoshoot på Ulefoss

Denna uka var jeg og Miriam Elise noen dager på Ulefoss hos mine foreldre, mens Simon var på skolen i Oslo. Foreldrene mine er helt oppslukt i vesle prinsessa, så det var ikke mangel på oppmerksomhet. Vi fikk trilla masse og vært en del ute, og som jeg skreiv i forrige innlegg, fikk vi også testa bæremeisen for første gang. Pappa tok noen flotte høstbilder av frøkna, mens jeg sprang fram og tilbake for å ta fra henne blader og bøss fra bakken, og jeg tenke å vise noen få av bildene her. Resten skal nemlig brukes i et prosjekt seinere. Det nydelige strikkesettet Miriam Elsie har på seg på bildene, er det kona til en i koret jeg synger i som laga til henne i barselgave.

891110Er du mye ute med barna?

Det er mye jobb og annet på timeplanen for tiden, så det blir lite oppdateringer her. Litt mer skjer på Instagram, følg meg gjerne der: @monicabj92

 

2 Comments:

  1. Så flotte, herlige bilder 🙂 Også så fin den genseren er <3

  2. Vakre prinsessa vår 🙂

    -Farmor-

Legg inn en kommentar