Etterlengta venninnedag

Søndag tok jeg og Miriam Elise turen til et vennepar av oss. Camilla og Marius kjøpte hus nå i sommer, og selv om de bare bor 1,5 time unna, har vi faktisk ikke funnet et tidspunkt der det passa for oss alle at jeg har kommet dit tidligere. Men endelig fikk vi tatt turen, slik at vi fikk tatt igjen litt skravling. Kameraet var med, men som vanlig ble det tatt lite bilder, Men jeg fikk nå knipsa en serie med Camilla og Miriam Elise i hvert fall.

13Jeg og Camilla har en litt artig historiepå hvordan vi møttes. Da jeg forlova meg som 18åring, lurte jeg rett og slett på om det var noen jevnaldrene som også planla bryllup. Jeg fant bloggen til Camilla, som den gang handla om tiden fram mot et bryllup. Jeg begynte å følge henne fast, og vi egynte å snakke en del sammen både gjennom bloggen og litt på facebook. To år etter begynte å lese hverandres blogger, skreiv plutselig Camilla til meg om en merkelig drøm hun hadde der jeg plutselig dukka opp. Drømmen kunne ikke ha dukka opp på et bedre tidspunkt i hvert fall, for da jeg samme uke inviterte henne og mannen med på leir, sa de begge ja og vi fikk møttes. Siden har vi vært gode venner. Og ikke nok med det, tilfeldigvis har begge gått mdd på vgs, har interesse for mat og håndarbeid, og begge studerer realfag på lærerskolen.

12

Kvalitetstid med ei god venninne var akkurat det jeg trang i helgja. God mat, skravling, samt litt leik med Miriam Elise var bare helt perfekt. Sjekk forresten det søte hårbåndet Camilla har laga til Miriam Elise, det er bare helskjønt!

Legg inn en kommentar