Jul i heimen

Nå orket jeg bare ikke å vente lenger. Julegardinene er hengt opp og de hvite stearinlysene er byttet ut med røde. Noen engler har kommet på plass, men resten av pynten fikk jeg beskjed om å vente litt med av mannen i huset. Jeg har ikke gledet meg så til jul siden jeg var lita, og grunnen er at i år kommer foreldrene våre + søstra mi og feirer jul med oss. Det blir første gang i nytt hus, og ikke minst, Miriam Elises aller første jul. Pakkekalenderen hennes er jo allerede ferdig!

3436

 I leiligheten vi bodde i i fjor, hadde vi bare to stuevinduer, så da jeg pakket fram julegardinene i år og så at vi ikke hadde nok til alle fire vinduene fikk jeg litt hetta. De er så enkle og fine, og ville jo helst ha de samme i år også. Heldigvis, da jeg reiste til Princess hvor gardinene ble kjøpt i fjor, hadde de igjen akkurat to lengder i samme type som jeg har.

3537

Har du begynt juleforberedelsene?

4 Comments:

  1. Så koselig det ble! Jeg sliter med å holde meg, men skal klare det til 30. Nov 😉 Gleder meg så veldig til jul. I år skal vi feire som mann og kone for første gang – og 19. Des blir vi en liten familie på 3 <3 Nr. 3 har dog krøllete pels, 4 bein, logrende hale og pirayatenner 😉 Først må jeg bare gjennom en av de tøffeste eksamensperiodene jeg noen gang har hatt. Juleferie blir desto bedre 🙂

  2. jannicke_johansen

    Så koooselig!
    Jeg gleder meg også veldig til og pynte 😀

  3. Så koselig=) Skal dere feire aleine eller sammen emd en av familiene deres? Du klarer deg godt igjenom, du som er så strukturert! Men er enig i at juleferie er toppen =)

  4. Skal feire hos svigers med hele storfamilien. Blir koselig, men litt rart også 🙂

Legg inn en kommentar