Barnefri

Miriam Elise var sov som en stein fra hun ble født og til hun var 6 måneder. Utenom et og annet måltid, sov hun hele natta gjennom og folk rundt oss sa vi ikke visste hvordan det var å ha barn siden hun var så lettvinn. De hadde nok rett. Først da vi begynte med grøt begynte hun å våkne på nettene, og nå som begge er i jobb + at Simon studerer, blir det litt lite søvn noen ganger. Svigerforeldrene mine er fantastiske – de spurte om de skulle ha Miriam Elise noen dager hos seg, slik at vi får sove ut, ha litt kjærestetid og slappe litt av. 40Jeg har aldri vært vekk fra Miriam Elise mer enn ett døgn tidligere så det er veldig uvant, og jeg tar meg selv i å hviske om kveldene, lytte etter babling og «maaamaa» og kikke i baksetet om hun har sovna ennå. Jeg jobber flere av dagene, og får flere bilder for at jeg ikke skal savne henne så, og så prøver vi å bruke de fire dagene til å trappe litt ned på amminga.

Alt går heldigvis strålende der oppe, om det er svigers eller Miriam Elise som koser seg mest vet jeg ikke, og så er Simon der oppe fra i dag av. Nå skal jeg bare nyte stillheten og aleinetida rundt her de neste dagene, før jeg får igjen favorittene mine. Gjett om jeg gleder meg!

Legg inn en kommentar