Ebay-tips #1

På eBay finner du hva som helst. Absolutt hva som helst. Mye som selges der er bare «ræl», men jeg har til nå vært fornøyd med alt jeg har bestilt. I dag tenkte jeg å vise dere noe jeg bestilte til Miriam Elise for en liten stund siden.

47Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for Minnie Mus. I Miriam Elises samling er det nå både leiker, klær, bestikk, bamser, tallerken, koseklut, og nå også en pysj. Ofte er klær du bestiller på ebay ganske små i størrelsen, så jeg bestilte 90cm til vesla, som nå er 10 måneder. Den er i største laget nå, men tror den passer rundt ettårsdagen hennes. Det tok knappe to uker fra jeg bestilte pakka til den kom i posten – og det er ganske raskt i forhold til hva det ofte er. Pysjen er laga i bomull og er utrolig deilig og mjuk, gleder meg til den passer henne! Er den ikke skjønn?

48Om dere er interessert, finner dere linken til pysjen HER!

Pleier du å bestille fra ebay?
Hva bestiller du derfra?

4 Comments:

  1. Kjempe søt! Den bestilte eg til dattera mi en stund tilbake også, både ho og mor elsker den 😉

  2. Den har Majken også. Blir sååå sur når den er på vask, hun elsker den 🙂

  3. Så herlig =) Den er virkelig kjempefin =)

  4. Moro da. Hehe herlig =)

Legg inn en kommentar