Kikertsnacks!

Er det flere enn meg der ute som bare elsker salt snacks? Til tross for at jeg elsker å bake, er jeg ikke veldig glad i å spise kaker og slikt, jeg foretrekker nok det salte. Men det er grenser for hvor mye potetgull/salte nøtter osv som er bra for en, så da fikk jeg et tips av svigermor, som skriver matbloggen Utenalt. Hun skrev om en litt sunnere snacks som kunne minnne om potetgull/popcorn, og den tenkte jeg å dele med dere i dag.

IMG_6308Du trenger: -en boks kikerter (230g)-1ss nøytral matolje-ønska krydder-. Jeg har brukt grillkrydder og paprikakrydder, men jeg ser for meg at et godt pizzakrydder nok smaker bra til disse.

18Start med å skylle kikertene godt i kaldt vann, og tørk dem mellom tørkepapir.

19Ha deretter ertene i en brødpose som vist på bildet over, og ha i olje og ønsket krydder. Bland godt.

20Da ertene kan «poppe» litt under steking, kan det væåre lurt å ha dem på bakepapir i en ildfast form så det ikke blir så mye søl inni stekeovnen. Stek de på 220*c i ca 30-40 minutter.

21

Legg inn en kommentar