Miriam Elise er heldig!

De første månedene av Miriam Elises liv var det ikke mye klær og utstyr vi trang å kjøpe. Tussete tanter og onkler, venner og kjentfolk, og ikke minst besteforeldrene kjøpte laga og ordna for oss. Hun har fått så utrolig mye fint, men av klær er det uten tvil de flotte, hjemmestrikka plaggene som er favoritter. Bare det å vite at noen har tatt seg bryet med å sitte i timesvis å lage disse spesielt til jenta mi er så hyggelig.

Samme dag som jeg fortalte mamma at jeg var gravid, reiste hun for å kjøpe rosa garn for å strikke kjole til Miriam Elise. Jeg var da 7 uker på vei og hadde ingen anelse om kjønnet, men «mormor-intuisjonen» slo visst inn og stemte godt. Jeg bare må vise fram noen få av plaggene mamma har laga det siste året, for jeg har fått såå mye skryt når vesla har hatt på seg klærne.

4146Miriam Elise har fått blå øyne, og kler derfor blått utrolig bra. Men etter å ha fått spørsmålen om hun er jente eller gutt (selv med sløyfe i håret…), har jeg kun på henne blå klær dersom det er kjole. Så da satte hennes mormor i gang med to babyblå kjoler. Det rosa settet på de to øverste bildene er kanskje favoritten min, og det lilla settet på bildet under var hentesettet hennes fra sjukehuset. Hun ble jo født litt før termin, så det brukte hun til hun var 3 måneder gammel.

42Under her kommer bilder av noen av plaggene hun har fått. Det er ikke rart vi har fått mye skryt for klærne hennes, er det vel?

504549

Liker du hjemmestrikke plagg?
Har dine barn bestemødre/andre som har strikket plagg til dem?

4 Comments:

  1. Wooow! Så mye lekkert 😀 Hjemmestrikk er så fint og utrolig flott som gave.

  2. Ja ikke sant? Er stolt og takknemmelig for å kle opp Miriam Elise i hjemmestrikka plagg =)

  3. Jeg elsker hjemmestrikk. Har fått strikkeglad selv også. Så lageret blir stadig større 🙂

  4. So moro! Det er så stas å kunne fortelle at familie/venner har laget plaggene =)

Legg inn en kommentar