GIVEAWAY – første søndag i advent

                                                //annonse

Det er første søndag i advent, og allerede i mårra er det 1 desember. Mange har begynt på eller gjort ferdig julegavene, julebaksten er laget og lysene i adventsstaken tent. Det er tid for familiehygge, avslapping og pakkekalendere, og derfor vil jeg gi en av dere en gave.

Jeg har fått muligheten til å dele ut et gavekort til en av dere heldige lesere. Gavekortet kan brukes på Me&I, som fører både barneklær og dameklær. Både jeg og Miriam Elise har plagg fra kolleksjonen, og jeg er kjempefornøyd med plaggene. Under ser dere et lite utvalg av hva de har, men på nettsiden deres kan du se hele sortimentet.56Enten det er en gave til deg selv, barna dine eller noen andre du kjenner, finner du plagg i fargerike, sprelske mønster på denne siden.

Det du må gjøre for å være med i trekninga av et gavekort på 300kroner + fri frakt, er å like facebooksiden min HER, samt skrive i kommentarfeltet at du har likt siden (husk å legge ved epostadresse!), og hvem du vil bruke gavekortet på. Vinneren trekkes etter kl 17 onsdag 3. desember

19 Comments:

 1. Vil gjerne delta og har likt siden din.
  Ville brukt gavekortet på barna mine:)

  http://blog.christine.cc

 2. Jeg ville brukt gavekortet på en ting til hver av barna. Kanskje noe matchende..?;) lillanett94@hotmail.com

 3. Jeg er med, Monica!

 4. Jeg har likt siden din 🙂
  Jeg ville brukt det på mitt barn 🙂

 5. Liker deg på Facebook, hadde jeg vært så heldig å vinne ville jeg brukt gavekortet på en av jentene mine (har tre stykker) krysser fingrene for vinnerlykke

 6. Jeg har likt siden din

 7. Hei Hei
  Jeg prøver gjerne lykken 🙂
  Hadde vært kjempe med ett gavekort, hadde blitt noe fint til vesla da 🙂
  Har likt din Facebook side 🙂
  Ønsker deg og dine en fin Adventstid 🙂
  Hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 8. Jeg er med 😀 Og følger deg selvsakt på facebook <3

  Jeg ville brukt gavekortet på no fint til barna 😀

 9. …jeg tror jeg har «likt» fra før, står i all efall «likt» der. Svigermamsen finner sikkert en spennende lilla topp til seg selv. Det skulle jeg hatt…

 10. Jeg ville brukt gavekortet på de 3 år gamle tvillingene mine 🙂
  tina.triger@live.com

 11. Jeg vil bruke dette på noe fint til jenta jeg er barnevakt for. Syns hun fortjener en liten oppmerksomhet, men som 18åring strekker liksom ikke pengene helt til.

 12. Jeg har likt siden din. Ville brukt gavekortet på minstemor her og på mitt bonusbarnebarn 🙂

 13. Har likt siden din, og ville brukt gavekortet på noe til lille som er ventet i midten av januar.

 14. Har likt siden din 🙂
  Vil bruke gavekortet på minstemann i huset. Magnus på 9 mnd.

 15. julie_andersen_95

  Har likt din Facebook side 🙂
  Ville brukt gavekortet på en som jeg er bonus tante til <3

  Ha en fortastsatt fin kveld 🙂

 16. Liker siden din og prøver lykken 🙂 Kjempefin blogg du har 🙂

 17. Likt facebookside 🙂
  Ville brukt gavekort på storebror som fyller 4 år 17 desember.. Han er omsorgsfull og hjelpsom storebror for sine søsken på 2 år og 7 mnd 🙂 Hadde vært stas å vinne et fargerikt morsomt plagg til han!

 18. Hei, eg vil bruke det på barna mine.

 19. Vil nok bruke det på min sønn Henrik om jeg vinner 🙂 Kjempefin blogg 🙂

Legg inn en kommentar