Adventsstaker X 3

Ja, du leste riktig. Tre adventstaker. Jeg fikk ikke bestemt meg hvilken jeg skulle ha, så da ble det like så greit tre forskjellige i år. Og sånn som jeg gleder meg til jul, gjør det ikke noe emd litt ekstra julestemning.

66 Jeg har alltid vært sånn at adventsstaken ska ordnes og fikses selv, men jeg falt så for denne på Feel her i forrige uke. Så denne har fått plassen i karnappet i stua. På spisestuebordet har denne fått plass:

67Fyllte et enkelt lysfat med dekorstein og blanke lyskopper. Ikke spesielt julete egentlig, så kanskje det skal noen julekuler eller små engler oppi etter hvert. Og så hovedstaken, som har fått plass på stuebordet

6869Jeg snudde rett og slett et kakefat opp ned, plasserte på fire lys som jeg har limt på dekorbånd med decoupagelakk. Jeg trædde sølvkulesnor gjennom store og små kongler (som jeg plukker i sensommer/høst), og fyllte stettet med julekuler og kongler. Litt originalt kanskje, men jeg syntes det ble kjempefint. Så da er det bare å håpe det får stå i fred for små barnehender som vil utforske alt.

707271Lager du adventsstaken selv?

One Comment:

  1. I år har jeg laget advents lysfat selv. Med hvite lys, hvit pynte stein, og julekuler i rødt og sølv 🙂 Enkelt og kjempefint synes jeg 🙂 Vi har rød jul i hele desember, så da blir det litt feil å blande inn lilla. Det er i allefall min mening. Men den adventsstaken du hadde laget med lilla lys var kjempe fin ? Fortsatt god adventstid til deg og dine ? Klem fra en mamma på Østlandet

Legg inn en kommentar