Adventsfest

På søndag var det klart for adventsfest igjen, og med finstasen på, Miriam på den ene armen og et kakefat i den andre var vi klare for en kveld med musikk, sang og hyggelige folk.

87

Adventsfesten fant sted på Elim Kragerø, Pinsemenigheten der min mann er forstander. Der var det dekket flere langbord, pynta fint som bare det, lysa var tent, og «kjøkkengjengen» ordna og styra så det ble god mat og kaker på folk.

89 93Miriam Elise var kledd i rosa tyllkjole for anledninga, og som yngstemann sjarmerte hun seg gjennom radene med folk. Jeg og Simon spilte «Tenn lys» og «O helga natt», mens frøkna klatra opp på scenen til «maamaaa».  Det var sanger og leiker + andakt og vitser (?!) fra Simon på talerstolen.94

Mellom innslagene var det mat og kaker. Jeg melder meg alltid frivillig til bakedelen, og siden det nærmer seg jul, så ble det et brett med snømanncupcakes. 3 timer hygge og sang er koselig i førjulstiden, tradisjoner er gøy!

88Har du noe spesielt du bare mååå gjøre i føjulstiden?

Husk å meld deg på søndagens giveaway – trekning på lørdag!

Legg inn en kommentar