Pakkekalender

Vi er allerede kommet til 18. desember og dagene bare flyr av gårde! Om bare 3 uker begynner jeg på skolen igjen etter ett års mammapermisjon, så de siste dagene nytes til fulle. I hele desember har jeg og Miriam Elise sitti på gulvet etter frokosten for å åpne pakkekalenderen sammen. I hver av gavene ligger et SingSang-kort, og for musikkelskende Miriam kunne det ikke ha passa bedre.

129Alle gavene er pakket inn med vanlig «skolissesløyfe» og uten teip, slik at hun kan klare å åpne pakka selv. Og selvfølgelig smake litt da. Når hun til slutt år av papiret og ser at det ligger noe inni, må det studeres nøye (hver enste dag, til tross for at de er så og si like).

130

Og så, mens resten av korta tas fram, synger jeg sangen på dagens kort for henne, mens hun trommer på de andre korta og synger dædædæ med meg.
131

2 Comments:

  1. Den hadde jeg første året til alle mine også <3 Super herlig stemning 🙂

  2. Så artig å høre om andre som også gjorde det sånn =) Suksess med de korta der!

Legg inn en kommentar